Google+"/>

La Cova d'En Gispert

Ruta de La Cova d'En Gispert, Costa Brava

 

 

Palejarem per un dels trams més impressionants de tota la Costa Brava. Navegarem per un paisatge màgic acompanyats per l'imponent presencia del Cap de Begur. Recorrerem la Reserva Marina de Ses Negres, Aiguafreda, Aiguablava, La Cova d ́en Gispert, Aiguaxelida i arribarem a Tamariu per retornar cap al punt de sortida.

 

LLOC de TROBADA: Platja del racó de Pals. S’hi arriba des del poble de Pals agafant la carretera GI-6502. L’aparcament està al costat del restaurant Solimar ( 41º58’49.17’’N 3º12’23.30’’E )

HORA: 09:30

SORTIDA: 10:00

MILLES: 15

DIFICULTAT: mitjana

IMPRESCINDIBLE: Cal portar l’equip necessari per una sortida com aquesta. És una activitat de tot el dia, cal per tant portar-vos menjar. No oblideu portar roba d’abric i de recanvi, també és d’agrair algun líquid calent.

IMPORTANT: Portar frontals per entrar a la cova d’en Gispert. Si les condicions meteorològiques aquest dia són adverses, es possible que calgui anul·lar la sortida, o bé escollir una ruta alternativa.

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació contacteu al 93 540 02 49, o al correo  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2013, Barcelona Caiac